BC-Multiplexer-USB
BC-Multiplexer-USB
Uitgebreid voorbeeld
BC-Multiplexer-USB

BC-Multiplexer-USB

Verkoopprijs: € 119,50
Korting
Bedrag BTW€ 20,74
Standaard prijs:
USB-NMEA0183 Multiplexer
*NMEA IN Module
*NMEA OUT Module
Beschrijving

Met de BC Multiplexer USB kunt u  veilig en betrouwbaar het aantal NMEA 0183 in- en uitgangen uitbreiden.

De NMEA Modules die we toepassen in de multiplexer zijn voorzien van zogenaamde volledig galvanisch en optisch gescheiden differentiële in- en uitgangen.

Hierdoor bent u verzekerd van de hoogst haalbare bescherming van uw apparatuur (tegen bijvoorbeeld piekspanningen) en de meest betrouwbare verbinding.

De BC Multiplexer USB is modulair, zo is het mogelijk om 4  NMEA IN- en 4 NMEA  OUT-Modules te plaatsen. Ook beschikt hij over nog 2 extra USB poorten voor nog meer uitbreidingsmogelijkheden.

Standaard is er 1 NMEA IN Module in de multiplexer geplaatst, de NMEA IN Modules kosten € 9,50 per stuk, de NMEA OUT Modules kosten € 19,50 per stuk.

Makkelijk later uit te breiden op het moment dat u het nodig heeft.

 

U kunt de BC-Multiplexer-USB ook zonder de BoatController direct aansluiten op een Laptop of PC, vraag ons naar de mogelijkheden! 

 

 Opties:

 

NMEA IN Module: 

Volledig galvanisch gescheiden 2 draads differentiële NMEA0183 ingang compatible met RS232. 

Met deze extra NMEA ingang kunt u een extra NMEA 0183 instrument aansluiten, zoals GPS, Windmeter, Kompas, enz.  vraag het ons wat u nodig heeft voor uw configuratie en de vele mogelijkheden!

 

NMEA OUT Module: 

Volledig galvanisch gescheiden 2 draads differentiële NMEA0183 uitgang compatible met RS232 (heeft een echte eigen galvanisch gescheiden voeding op de uitgang voor maximale bescherming)

Met deze NMEA Uitgang kunt u de NMEA0183 data doorsturen naar andere NMEA 0183 Instrumenten zoals bijvoorbeeld een Plotter, Stuurautomaat, Marifoon, enz. vraag het ons wat u nodig heeft voor uw configuratie en de vele mogelijkheden!

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Contact

 •  

  Brinkstraat 42

  7581GD Losser

 •  

  +31(0)53 430 48 54

 •  

  info@pcnautic.nl

Betaalmogelijkheden